Paikallinen rengasliike

Jv Rengas tarjoaa Joensuussa rengaspalveluita ja ilmaista tietoa renkaista koko Pohjois-Karjalaan. Paikallisena rengasliikkeenä tunnemme yhteisen vastuun oikean tiedon välittämisestä maakuntamme kuluttajille.

Renkaiden kierrätys

Kierrätämme vanhat renkaat huolellisesti, jotta päästöt ja ympäristöhaitat saadaan minimoitua.

Renkaiden koko

Jos ajat suoraan telitielle, ammattilaisemme katsovat juuri sinun autoosi soveltuvat renkaat. Vanhat voit luonnollisesti jättää meille kierrätettäväksi. Voit tietenkin katsoa rengaskoon itse, jos päätät ostaa kumit esimerkiksi verkkokaupastamme. Tällöin on tärkeää varmistua oikeasta koosta ennen tilaamista. Väärästä tilauksesta syntyy ylimääräisiä rahteja, joista tulee turhia rahallisia kustannuksia sekä hiilidioksidipäästöjä. Alla olevasta kuvasta näet, kuinka rengaskoko on merkitty: 225 tarkoittaa leveyttä, 45 korkeutta ja 17 halkaisijaa. 94 kuvaa tässä renkaassa kantavuutta ja sen perässä oleva T kirjain ilmaisee renkaan nopeusluokan.

Rengasrikko

Rikkonaisella renkaalla ei saa ajaa metriäkään. Se rikkoo vanteen ja pahimillaan aiheuttaa myös autoosi rakenteellisia vikoja. Jos autostasi hajoaa rengas, siihen kannttaa vaihtaa vararengas ja ajaa suoraan telitielle, jotta saamme vararenkaan tilalle uuden renkaan. Rikkonaiset renkaat voi luonnollisesti jättää meille kierrätettäväksi.